Om virksomheden

Om Thor Gulve

Selvstændig virksomhed

Gulvservice på hele sjælland

Thor Gulve er en mindre virksomhed med engagerede og kompetente medarbejdere. Vi har vores fysiske butik med beliggenhed i Rødvig under navnet Rødvig Gulv og Tæpper. Her finder du b.la. 800 kvm. hal med tæpper og kvalitetsmaterialer. Vi kører på hele Sjælland og klare gulvarbejde i alle størrelser

Har du brug for en erfaren gulvmand eller en kompetent medarbejder til at rådgive om dit næste projekt? Hvad end det drejer sig om gulvservice eller vejledning til valg af materialer, så står de ansatte fra Thor Gulve og Rødvig Gulv og Tæpper klar. 

Gulvarbejde
Store som små opgaver

Gulvarbejde & salg af produkter

Rådgivning

Vi er glade for at kunne stille vores ekspertise og erfaring til rådighed, når det kommer til projekter og materialer.

Rødvig Gulv og Tæpper

Vores butik har base i Rødvig og har b.la. gulvprodukter, relevant tilbehør som f.eks. lister, gulvlim, maling og vi har ikke mindst vores farvescanner og tonemaskine.

Erfaring

Thor Gulve er en mindre virksomhed med engagerede og kompetente medarbejdere, der har mange års erfaring, som stilles til rådighed for enhver kunde og ethvert projekt .

Store som små opgaver

Vores høje faglighed, de rette ansatte og mange års erfaring er din sikkerhed for rådgivning og resultat af den højeste kvalitet. Vi mestrer store som små opgaver.

Høj kvalitet

Hos Thor Gulve og i Rødvig Gulv og Tæpper forhandles der udelukkende kvalitetmaterialer til fornuftige priser. Vi vægter kvalitet og dialog højt i vores daglige arbejde.

Alt inden for gulvarbejde

Thor Gulve hjælper med nyt gulv

Gulvarbejde
Gulvarbejde