Thor Gulve

Gulvopretning

Betongulve

GulvOpretning & Gulvafretning

Står du tilbage med et gulv, der er ujævnt, eller blot har brug for en gulvopretning af større eller mindre omfang? Thor Gulve har mændene og maskinerne, til at løse enhver opgave med gulvopretning og gulvafretning. I kombination af godt håndværk og makinearbejde, kan enhver opgave mestres. 

Er du i tvivl om, hvorvidt dit gulv bør få foretaget en opretning eller afretning, så kan du henvende dig os helt uforpligtende. Vi står klar til at imødekomme alle vores kundes spørgsmål og projekter.

Køb af materialer

Egen fysisk butik

Rødvig Gulv & Tæpper

Thor Gulve har egen fysisk butik med base i Rødvig. Vores butik går under navnet Rødvig Gulv & Tæpper. I vores butik finder du et bredt udvalg til enhver smag og behov. Derudover har vi egen farvescanner og automatisk farvemaskine, som betyder, at enhver ønsket farve kan fremstilles. Det gælder både til indebrug og udebrug. Henvend dig i butikken eller ring altid uforpligtende !

Hælder gulvet?

Opretning af betongulv

Fra hældning til en plan flade

Lad Thor Gulve stå for at genoprette og afrette dit gulv, og du vil opleve, hvordan dit gulv fremstår plant. Ujævne gulve er upraktiske i mange sammenhænge, og vi kan hjælpe dig i mål med dit gulv, så det får en pæn og jævn overflade. 

Materialer og erfaring

Det handler om maskiner, håndværk og erfarne mænd, når det kommer til gulvopretning. Thor Gulve er indehavere af disse faktorer, og kan hjælpe dig i mål med et jævnt gulv. Vi står altid klar ved telefonen!

Gulvopretning af betongulve

Thor Gulve kan mestre enhver gulvopretning med betongulve og omfanget af projektet er os ligegyldigt. Vi kan imødekomme dine ønsker og behov, hvad enten grundlaget for din gulvopretning er.

Jævne overflader før belægning

Skal du eksempelvis have lagt fliser på dit gulv, er det en nødvendighed, at gulvet er jævnt. Det er en forudsætning for, at gulvet kan monteres, og din sikkerhed for et pænt og holdbart resultat.