Thor Gulve

Gulvmand Køge

Stor ekspertise

Gulvarbejde på hele sjælland

Vores arbejdsområder dækker alt inden for gulve, reparationer, vedligeholdelse, renovering samt belægning af gulve. Vi er glade for at kunne stille vores ekspertise til rådighed og bistår gerne med rådgivning om materialevalg, kvaliteter mm. Vi beskæftiger os med gulvtyper som eksempelvis vinyl, linoleum og gulvtæpper. Vi er lokaliseret på Stevns, men køre gerne ud på hele Sjælland. Der ikke den opgave der er for stor eller lille til os.

Valg af gulv

Står du og er i tvivl om valg af gulv, kan du være sikker på, at vi altid står klar til at rådgive. Vi vejleder vores kunder grundigt, og vores ekspertise på området gør, at vi kan sikre dig en løsning, som passer til dine behov og ønsker. I fællesskab finder vi dit gulv!

Valg af materialer

Er du i tvivl om materiale, kan vi på samme måde vejlede dig her. Valg af materiale er væsentligt, da hver type gulv har sine fordele. Uanset hvilket gulv du ønsker dig, kan du være sikker på, at vi i fælles dialog kan finde frem til et materiale, som passer dit behov.

Køb af materialer

Egen fysisk butik

Rødvig Gulv & Tæpper

Thor Gulve har egen fysisk butik med base i Rødvig. Vores butik går under navnet Rødvig Gulv & Tæpper. I vores butik finder du et bredt udvalg til enhver smag og behov. Derudover har vi egen farvescanner og automatisk farvemaskine, som betyder, at enhver ønsket farve kan fremstilles. Det gælder både til indebrug og udebrug. Henvend dig i butikken eller ring altid uforpligtende !

Gulvtyper

Bliv klogere på gulvtyperne

Vinylgulv - minimal vedligeholdelse

En af de største fordele ved et vinylgulv er plejen eller mangel på samme. Dette materiale skal aldrig poleres, olieres eller andet. Alt du skal gøre er at feje gulvet, sammen med lejlighedsvis rengøring med vand eller et rengøringsmiddel. Andet end dette kræver det ikke at holde gulvet stærkt og smukt. Thor Gulve er specialist inden for belægning af vinylgulve. Det gode ved vinylgulve er, at de virker usædvanligt godt for alle rum i hjemmet. Mange gange, vil folk vælge dette materiale til entreen, køkkenet og legerum, idet vinyl kan håndtere meget trafik. Men dette materiale er også en fantastisk løsning til soveværelser, spisestuer, overdækket indgangsparti, og kontorer, bogstaveligt talt alle værelser i huset.

Lag

Som med nogle andre typer gulvbelægninger såsom laminat, er vinyl plader også lavet med flere lag. Til at begynde med, er der den beskyttende overflade, som normalt er lavet af en vis form for ”high performance” materiale såsom urethan. Denne overflade er designet til at modstå ridser, samtidig med at gulvet nemt kan vedligeholdes og rengøres.

Andet lag

Det andet lag for en vinyl plade er det beskyttende klare lag. Med dette, er gulvet mere holdbart og samtidig bliver beskyttet mod mere alvorlige skader f.eks snit, flænger og vand. For det andet lag, gælder jo tykke jo større ydeevne. Næste er den trykte vinyl design lag, hvilket giver gulvet sit udseende. I dag er markedet fyldt med dejlige farver, mønstre og designs. Faktisk har vi lagt vinylgulve som ligner natursten eller træ så meget, at det er svært at kende forskel

Montering

Montering af et vinylgulv kan være meget svært og hvis det ikke gøres rigtigt, katastrofalt. Af denne grund, vil vi anbefale dig at bruge Thor Gulve til at gøre arbejdet. Den gode nyhed er, at omkostningerne til monteringen af et vinylgulv som regel er mindre, end du skulle betale for andre gulvtyper.

Linoleum - et naturprodukt

Interessant nok blev linoleumgulve brugt første gang for mere end 150 år siden. Alligevel var det ikke før midten af 1950’erne, det blev et populært valg for hjem og virksomheder. Thor Gulve er specialister inden for montage af linoleumsgulve og vi forhandler alle typer og farver.

Linoleum er et naturprodukt og med en stor stigning af interesse i vores miljø, er det en gammel mulighed for nye boliger. Fremstillet af harpiks, linolie, kalksten, eller træ og kork støv, kan dette materiale være pigmenterede, I dag kan linoleum købes i ark eller fliser form. 

Til kontorer og andre steder hvor der er stor trafik giver det god mening at lægge linoleum da det ikke skaber statisk elektricitet. At reparere skader på linoleum er ikke svært. Hvis noget skulle falde på gulvet og linoleumet får en lille bule eller riv, vil det faktisk “helbrede” sig selv, udvide og strække ud. Men hvis det beskadigede område er større, så kan det ganske nemt udskiftet.

Skønhed

Ud over at være biologisk nedbrydelige og miljøvenlige har linoleum andre fordele. F.eks.er selve materialet simpelthen smukt. Selvom farver og mønstre var noget begrænset tidligere, ser vi nu et meget bredere udvalg. Derudover er farve og mønster ikke kun trykt på overfladen, men imprægneret hele vejen igennem. Llinoleum gulve er også nem at håndtere og klippe, så det er en fantastisk løsning, når designet skal være kreativt

Godt for andre værelser

Dette særlige materiale virker så utrolig godt for andre formål såsom vaskerum, badeværelser, køkkenbordplader, og så videre. Med fordele såsom at være stærk, holdbar, varmebestandig og smukke, kan du ikke gå galt med vælge linoleum.

Professionel montage

I de fleste tilfælde bør linoleum installeres af en professionel. Medmindre du ved, hvordan du installerer dette gulvmateriale og have de rigtige værktøjer, er det et arbejde for professionelle. Årsagen er, at i modsætning til andre typer af gulvmateriale, er linoleum meget stivere. Af denne grund, kræver det færdighed i at skære og lægge. Nøglen til et smukt gulv dækket af linoleum er at starte med et rent og glat undergulv. Ellers ville du ende op med folder og andre grimme problemer.

Behageligt

En anden fordel ved at bruge linoleum er, at det er yderst komfortabel. Derfor er dette materiale velegnet til familierum, køkkener eller andre rum med meget trafik.

Gulvtæpper

Kan du lide gulvtæpper, eller står du i en situation og mangler et eller flere til dit hjem, så har du de bedste forudsætninger ved at besøge vores fysiske butik. Vi har vel og mærket 800 kvm hal, som kun består af et bredt sortiment og udvalg af tæpper, der er beregnet til alle sammenhænge. Du finder heriblandt kvalitetsgulvtæpper, kontrakttæpper og tæppefliser af det bedste materiale til en fair pris. Der er de bløde tæpper, og der er de mere slidbare. Så er der også dem i alle farvespektrets nuancer og mønstre. Mulighederne er mange, og det handler om dit behov og dine ønsker. Vi vejleder meget gerne ud fra vores mange års erfaring med montering, materiale og kvalitet.

Fordel ved gulvtæpper

Man kan komme på mange fordele ved gulvtæpper og blot nogle af dem er, at der findes tæpper til enhver smag og stil, der findes slidstærke, der findes bløde, der findes nogen som egner sig til kontorstole og meget mere. Kort sagt findes der tæpper til ethvert hjem uanset henseende.

Materialer

Vi forhandler som udgangspunkt tæpper fra Ege. Vores materialer og produkter fra Ege, er din sikkerhed for den højeste kvalitet, man kan få. Ege er blandt førende i Europa, når det kommer til designs, materiale og kvalitet. Materialerne er oven i købet miljøorienteret.

Montage

Det behøver ikke være svært at få monteret dit næste gulvtæppe, såfremt du får en professionel til det. Thor Gulve står klar til at skære op og rulle det ud, så det passer første gang. Alternativet er ikke det værd, og det anbefales i aller højeste grad at få en gulvmand til det.