Thor Gulve

Gardiner

Gardiner til ethvert formål

Gardiner & solafskærmning

Rødvig Gulv og Tæpper er din kompetente leverandør af alle typer lamelgardiner, rullegardiner, persienner, gardiner og solafskærmninger i de bedste kvaliteter til de bedste priser.

Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed, og vi vejleder gerne om vedligeholdelse, farvemuligheder, kvaliteter mm., Vi kan skræddersy en løsning til ethvert ønske og behov.

Køb af materialer

Egen fysisk butik

Rødvig Gulv & Tæpper

Thor Gulve har egen fysisk butik med base i Rødvig. Vores butik går under navnet Rødvig Gulv & Tæpper. I vores butik finder du et bredt udvalg til enhver smag og behov. Derudover har vi egen farvescanner og automatisk farvemaskine, som betyder, at enhver ønsket farve kan fremstilles. Det gælder både til indebrug og udebrug. Henvend dig i butikken eller ring altid uforpligtende !

Gardintyper

Bliv klogere på gardintyperne

Lamel & rullegardiner

Med lamelgardiner og rullegardiner får du et enkelt og stilet gardin, som passer ind i enhver bolig. Lamelgardinet giver dig en mulighed for selv at styre lysindfaldet i det pågældende rum ved at kunne justere hældningen. De vertikale linjer i et lamelgardin er kendt for den rolige og balanceskabende evne. Rullegardinet er på samme måde en nem løsning, der er flot at kigge på. Begge gardintyper er velegnet til eksempelvis soveværelset, og her kan man med fordel vælge mørklægning.

Fordele

For et tidsløst design, der aldrig går af mode. Lamel kan justeres, så du får det lysindfald, som passer til daens lys.

Gardinmål

Uanset hvilke mål som du behøver i dit hjem, har vi et gardin, som kan møde dig på behov og ønsker. Vi har et bredt sortiment, og fælles for alle gardiner er den høje kvalitet. Besøg evt. vores butik os se vores udvalg.

Montering

Thor Gulve kan være behjælpelige med at montere dit næste lamel- eller rullegardin. Slip besværet og lad en erfaren hjælpe dig i mål.

Persienner

Persienner findes i mange smukke løsninger, og vi har et bredt udvalg til dit hjem, hvis du ønsker dig denne gardintype. Persienner er det foretrukne for langt de fleste, da det er en gardintype, som er et godt praktisk og økonomisk valg. Du kan have rullet gardinet ned i løbet af dagen og stadig få lys ind i boligen. Det sikrer dig mere privatliv i løbet af dagen, hvis det er ønsket eller behovet. Persienner er nemme at holde rene og er oplagte ude på toilet, bryggers og bad, da de nemt kan holdes fri fra fugt og snavs helt ubesværet. Du finder et bredt sortiment af persienner hos os i alle farver og typer.

Materialer

Vi er i besiddelse af persienner af den højeste kvalitet i alverdens designs, farver og mål. Vores sortiment er din mulighed for at vælge et en persienne, der passer til dine behov og din boligstil.

Persiennevask

Rødvig Gulv og Tæpper yder persiennevask af alle typer persienner. Vores faglighed er din sikkerhed for et rent og veludført resultat.

Reparation

Vi reparerer persienner, som en del af vores arbejde. Står du derfor og har behov for at få foretaget en reparation, kan vi hjælpe. Husk du altid kan tage kontakt helt uforpligtende.

Gardiner

Rødvig Gulv og Tæpper er din fysiske butik med et bredt sortiment af gardiner af alle typer og mål. Fælles for vores gardiner er, at de er af den højeste kvalitet på markedet. Din sikkerhed for et køb hos os er, at vi kun sælger kvalitetsvarer ril fornuftige priser. Er du i tvivl om valg af gardin til dit hjem, rådgiver vi gerne ud fra vores mange års erfaring.

Fordele

Gardiner er gode som afskærmning fra solen, privatliv og er en mulighed for at gøre dit hjem mere privat. Gardiner er derfor altid en god ide.

Gardinmål & Materialer

Vores gardiner er af den højeste kvalitet, og de er slidstærke. Vores gardiner er egnet til alle hjem, og vi har gardiner til ethvert formål. Inde som ude.

Montering

Har du brug for hjælp til montering af dit nye gardin, kan vi altid hjælpe dig. Vi forsikrer dig, at gardinerne bliver monteret korrekt første gang.

Solafskærmning

Vi tilbyder solafskærmning inde som ude. Hvad end det drejer sig om markiser på altanen eller solafskærmning til dit kontor, så kan vi sikre dig en korrekt afskærmning efter dit behov. Ved solafskærmning kan man benytte gardinerne til at holde på varmen i vinterhalvåret og meget mere. Vi rådgiver gerne og kommer med de bedste løsninger til dig.

Fordele & anvendelse

Opnå et behageligt inde- som udendørsklima med en solafskærmning eller markise. Solen kan være dejlig, men lige så irriterende kan den være, når man sidder midt i sit arbejde på kontoret og blændes af strålerne.

Materialer

Vi har slidstærke solafskærmninger og markiser til alt slags vind og vejr. Vores afskærmninger er din sikkerhed for et kvalitetsmateriale, da vi udelukkende sælger de bedste varer på markedet til en fornuftig pris.

Montering

En solafskærmning kan være svær at håndtere, og det skal helst gøres korrekt første gang. Vi kan hjælpe dig med monteringen og opsætningen af din næste afskærmning. Vi monterer efter dine behov og ønsker.